ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках проєкту «Турбота про родину Героя» , в співпраці відділу культури Верховинської селищної ради та сектору з питань ветеранської політики управління соціального захисту населення Верховинської РДА , 25 липня організовано для родин загиблих ду

Дата: 26.07.2024 10:50
Кількість переглядів: 37

 

Фото без опису

 

В рамках проєкту «Турбота про родину Героя» , в співпраці відділу культури Верховинської селищної ради та сектору з питань ветеранської політики управління соціального захисту населення Верховинської РДА , 25 липня організовано для родин загиблих духовно-мистецьку екскурсію в село Криворівня.

🔰Родини мали можливість торкнутися мистецької спадщини гуцульської письменниці, мисткині, фольклориста, етнографа і художниці - Параски Плитки-Горицвіт, провести духовну розмову з настоятелем церкви Різдва Пресвятої Богородиці , письменником, редактором часопису «Лоза винограду» , ведучим районного радіо - отцем Іваном Рибаруком.

🔵По завершенні духовної частини екскурсії, Марія Дмитрівна Плитка запросила родини Героїв на смачний обід. Сповнені сил та душевної рівноваги родини поверталися додому.

🤝Щиро вдячні отцю Івану за цікаву розповідь про Криворівнянський Храм, Василині Харук і Павлу Рибаруку за цікаві факти з життя Параски Плитки-Горицвіт, приватному підприємцю Плитці Марії Дмитрівні за безкоштовний обід для родин Героїв, начальниці відділу культури Верховинської селищної ради Оксані Коломийчук за співпрацю і усім, хто доклав зусиль для проведення екскурсії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора