ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Християнський духовно-патріотичний табір “Cкеля” розпочав оздоровлення для діток

Дата: 24.07.2024 13:06
Кількість переглядів: 53

 Фото без опису

В умовах війни відпочинок та оздоровлення дітей є вкрай важливим, оскільки у сучасних реаліях вони, як ніхто, страждають від психологічних та фізичних травм внаслідок військових дій, зміни звичного буденного життя, розлуки з батьками та друзями – це все дуже впливає на стан малечі. Тому безпечний відпочинок на свіжому повітрі в дружній атмосфері та комплексне оздоровлення особливо важливе.

🔰Цьогоріч у тижневому таборі оздоровлюються 110 діток зі всієї України, батьки яких героїчно захищають нашу державу та на превеликий жаль віддали свої життя за Україну.

📌Ініціатором проведення оздоровчого табору є отець Петро Данильчик настоятель храму Вознесіння Господнього в с. Устеріки.

Як зазначив отець Петро Данильчик, реалізувати, організувати даний табір, втілити мрію у життя стало можливим завдяки сприянню ГО "Скеля", ГО "Елеос Волинь”, Верховинської районної військової адміністрації, Білоберізької сільської ради, волонтерів та ініціативних підприємців.

☝️Для потреб табору районною та місцевою владою передано продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі.

🎤«Велика подяка всім організаторам табору, волонтерам, благодійникам, всім хто долучився і забезпечував його відповідну роботу. Зараз у важкий для держави час, коли основне фінансування спрямовується на заходи, які наближають нашу Перемогу, ми робимо все можливе щоб забезпечити якісний відпочинок певних категорій діток. Сьогодні, як ніколи важливо щоб діти були не лише у безпеці, а й мали можливість зустрітись з друзями, оздоровитись та активно й головне з користю проводити літні канікули.

Маю надію, що духовно-патріотичний табір «Скеля» відбуватиметься щорічно, влада всебічно сприятиме функціонуванню та розвитку оздоровчих таборів такого типу для виховання духовності та патріотичного духу нашого підростаючого покоління. Слава Україні»! - сказав Василь Петрович.

Програма духовно-патріотичного табору «Скеля» включає:

✅патріотичне виховання від наставників

духовне спілкування зі священниками та капеланами

✅ майстер класи з елементами арт-терапії та природотерапії

✅реалізація творчого потенціалу

✅можливість проявити лідерські якості,

навчання з тактичної медицини

✅спортивні активності та ігри

✅психологічна підтримка

☑️Важливо, що кожна дитина, відпочиваючи у цьому таборі, окрім цікавого дозвілля, нових знайомств і незабутніх вражень має нагоду поєднати молитву та відпочинок, спілкуватися та дискутувати про актуальність християнської моралі в реаліях життя сучасної молоді, а також брати участь в різноманітних іграх, конкурсах, майстер-класах.

🤝Дякуємо всім організатором, волонтерам, та всім тим, кому не байдуже оздоровлення діток в умовах військового стану.

Спільно робимо все можливе задля дітей - нашого майбутнього!

🇺🇦Майбутнє українських дітей в наших руках, а в їхніх руках майбутнє сильної та незалежної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора