ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У рамках обласного проєкту «Турбота про родину Героя» організовано відпочинок для родин загиблих Героїв Верховинщини

Дата: 11.06.2024 14:39
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

У рамках обласного проєкту «Турбота про родину Героя» та за ініціативи голови районної військової адміністрації Василя Бровчука з 7 по 10 червня 2024 року організовано відпочинок для родин загиблих Героїв на базі туристичного закладу «Patmos”.

Родини загиблих Героїв - це особлива категорія людей обпечених війною. Такі родини об’єднало горе, труднощі, з якими вони зіткнулися. І ми повинні їх підтримувати, щоб вони розуміли, що не самі, та є на кого опертися. Ми цінуємо героїзм їхніх чоловіків, синів, братів та пам’ятаємо про наші родини.

Тішить те, що є багато людей, яким також болить, які роблять для наших родин усе, щоб полегшити їх життя, допомогти. Відповідно охоче долучаються до різних заходів з підтримки та відновлення емоційного стану родин, які втратили захисника чи захисницю.

Під час відпочинку з родинами працювали досвідчені капелани і волонтери, які гуртувати родини, надавати їм психологічну та соціальну допомогу. Були і розмови у дружньому колі, і пісні під гітару, і малювання картин, і читання Біблії, і подорож до водоспадів поблизу Яремча, і чани з панорамним видом на Чорногірський хребет також сауна та басейн у готелі «Згарда».

Завершився відпочинок запаленням «прощальної свічі», яка переходила з рук в руки з побажаннями та словами подяки.

Висловлюємо вдячність за відпочинок наших родин власникам закладів, волонтерам та усім, хто доклав зусиль до організації даного проєкту.

Вдячні нашим захисникам і захисницям, які крок за кроком наближають нашу Перемогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора