ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За участі першої леді України Олени Зеленської відбувся захід «Стійкість можна розвинути, підтримувати й тренувати!»

Дата: 10.05.2024 17:05
Кількість переглядів: 33


Фото без опису

Захід «Осмислення. Цінності та історії стійкості» відбувся в рамках «Місяця обізнаності про ментальне здоров’я». Він організований Координаційним центром з психічного здоров’я КМУ у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – ініціативи першої леді Олени Зеленської – за підтримки Бюро ВООЗ в Україні та агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який втілює організація Пакт.

Участь у заході від Прикарпаття взяли заступниця  голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко та регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Лариса Підвербецька. 

Одна із цілей Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – допомогти кожному знайти можливості посилення власної стійкості, навчити, як розвивати її самостійно. А якщо людина не справляється сама – підтримати фаховими сервісами, які впроваджуються у кожній сфері: медицині, освіті, соціальній сфері, зайнятості, секторі безпеки і оборони, бізнесах, громадському секторі тощо. Більше можна дізнатися на платформі «Ти як?» – https://howareu.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора