ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася лекція-практикум про ментальне здоров’я

Дата: 17.05.2024 16:57
Кількість переглядів: 39


Фото без опису

В Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Івана Франка для працівників бібліотеки відбулася лекція-практикумі з ментального здоров’я, яку провели регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я, головний обласний педіатр Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Лариса Підвербецька та клінічний психолог обласної дитячої лікарні Галина Попович.

Фахівці обласної книгозбірні дізналися про основні постулати збереження ментального здоров'я, особливо під час війни, адже за визначенням ВООЗ – «це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. Це означає, що ментальне здоров'я об'єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття».

Також на тренінгу вони мали можливість й попрактикуватися у виконанні цікавих психологічних вправ та отримати ґрунтовні відповіді на запитання, що турбують сьогодні у непростих воєнних реаліях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора