ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях за Всеукраїнською Програмою ментального здоров’я «Ти як?» обговорили на семінарі для роботодавців

Дата: 20.05.2024 15:18
Кількість переглядів: 52

Ти як?

Координаційний центр КМУ / Mental Health UA

У рамках реалізації Всеукранської програми ментального здоровя "Ти як?" інформуємо.

Фото без опису

Фото без опису

17 травня 2024 року у приміщенні Верховинської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему: «Види послуг служби зайнятості роботодавцям (для новостворених ПОУ)».

Відкрила захід начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Верховинської філії Галина Потяк, яка розповіла про стан ринку праці району, повідомила про роль служби зайнятості та її функції.

Розповіла про надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи та можливість надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Оксана Струк поінформувала про послуги для роботодавців щодо укомплектування підприємств персоналом, а також повідомила про можливість отримання роботодавцями різного роду компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних.

Під час заходу також йшлося про професійну підготовку, перепідготовку та отримання ваучера. Присутніх ознайомлено з організацією проведення громадських та суспільно корисних робіт на період воєнного стану, інформовано про базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях за Всеукраїнською Програмою ментального здоров’я «Ти як?», яка проводиться за ініціативи Олени Зеленської, а також щодо впровадження гендерної рівності на робочому місці, у тому числі про принцип рівної оплати за працю рівної цінності, подолання/трансформації гендерних професійних стереотипів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора