ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ліцеї стало уже традицією проводити ярмарки. Ось і нині зусиллями здобувачів освіти,їхніх батьків та педагогів відбувся черговий благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних сил України.

Дата: 24.04.2024 09:57
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

 

Проведення цього ярмарку є і можливістю підготуватися до Великодня, і нагодою єднання та дружнього спілкування, і найважливіше - допомогою захисникам України. У цей складний час для України та всіх українців ми раді бути корисними, допомогти, долучитися до великої справи підтримки захисників Батьківщини.

Школярі принесли свої вироби, продукти, аби продати їх і долучитися до загального збору. Адже поки Збройні Сили не прогнали з української землі останнього окупанта, благодійна діяльність не припиниться. Як і не закінчуються потреби наших військових.

На ярмарку було представлено багато виробів хендмейду: прикраси, великодні композиції, малюнки, але найбільше пропонували випічку та смаколики.

Ми всі дуже віримо, що на наступному Великодньому ярмарку ми вже будемо збирати кошти на відновлення мирної України, на проєкти, не пов'язані з війною.

Кошти, зібрані на ярмарку, будуть передані нашим захисникам.

Все буде Україна! Шана і вдячність ЗСУ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора