ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко взяла участь в онлайн-нараді щодо забезпечення породіль «пакунком малюка»

Дата: 19.04.2024 11:25
Кількість переглядів: 17

 


 

Фото без опису

Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко взяла участь в онлайн-нараді Міністерства соціальної політики України, яку провела Уляна Токарєвої, заступник міністра соціальної політики України.

На нараді обговорили актуальний стан забезпечення «пакунками малюка» у закладах охорони здоров’я.

Людмила Сірко розповіла, що від початку року у пологових будинках Івано-Франківщини видано 156 «пакунків малюка», залишок становить 302 пакунки (у пологових будинках – 297, у структурних підрозділах з питань соціального захисту населення райдержадміністрації, виконавчих комітетів міських рад – 5). В області функціонує п'ятнадцять пологових будинків, в яких від початку року народилось 8 253 дитини. А департаментом соціальної політики ОДА подано Національній соціальній сервісній службі України потребу на 2024 рік у кількості 2329 «пакунків малюка».

Під час наради зауважувалося, що у разі відсутності одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у пологовому будинку батьки новонародженої дитини можуть із заявою звернутися до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем проживання/реєстрації та отримати одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора