ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися фінальні змагання з баскетболу ІІІ районного етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 11.04.2024 17:36
Кількість переглядів: 20

           

Фото без опису

Сьогодні у новій спортивній залі Верховинського ліцею, який обладнаний сучасними баскетбольними щитами, відбулися районні фінальні змагання з баскетболу за право участі в ІV обласному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У змаганнях взяли участь 4 команди, які стали переможцями ІІ відбіркового етапу на рівні територіальних громад.

 Урочисте відкриття змагань відбулося за участю керівників райдержадміністрації і районної ради та Верховинської селищної ради. Хвилиною мовчання присутні на спортивному святі шанували світлою пам’яттю всіх  тих, хто віддав своє життя, захищаючи та боронячи територіальну цілісність України. Зі словами привітання виступив голова районної військової адміністрації Василь Бровчук, який зазначив, що ігрові види спорту це колективна гра, яка  формує командний дух, лідерські якості через спорт та можливість самовиразитися.

Змагання відбулися при бездоганному суддівстві Івана Пікули, вчителя фізкультури Ільцівського ліцею в позитивній емоційній атмосфері створеній чисельними вболівальниками. У боротьбі за І місце серед юнаків зустрілися команди ліцеїв з сіл  Верхнього Ясенова та Довгополя, які продемонстрували хорошу фізичну і технічну підготовку та коректну гру і як підсумок з різницею у 10 очок перемогу здобула команда Верхньоясенівського ліцею. В протистоянні за І місце серед дівчат знову перемогу святкували верхньоясенівські спортсменки, які у напруженій боротьбі перемогли команду дівчат з Черемошнянського ліцею.

 Нагородження переможців та призерів провів голова районної державної адміністрації Василь Бровчук спільно з головою райради Юрієм Філипчуком, заступницею селищного голови Оксаною Чубатько та Ірою Сумарук, начальницею відділу освіти, молоді та спорту Верховинської тергромади. За перші місця команди-переможці нагороджені цінними кубками та всі учасники спортивними грамотами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора