ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підбито підсумки ІІІ (районного)  етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Дата: 09.04.2024 17:13
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

         

 Днями відбулися фінальні відбіркові змагання з волейболу серед команд юнаків та дівчат переможців ІІ етапу Проєкту на рівні територіальних громад району.

            Завдяки відповідальному і професійному підходу директорки Верховинського ліцею Марії Лесик та педагогу-організатору Людмили Гулюк  відбулося відкриття змагань у відповідності зі змістовним сценарієм, добре підготовленими ведучими та музичними номерами. Родзинкою культурно-спортивної програми був виступ команди з черлідингу «Перлини Карпат», які продемонстрували високий рівень технічної і фізичної підготовки. 

             Голова райдержадміністрації Василь Бровчук у привітальному зверненні до учасників змагань наголосив, що ініційований Президентом України загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч зі спортом» сприяє активізації фізкультурно–оздоровчої діяльності та спортивному вдосконаленню учнівської молоді району.

             Змагання проходили за коловою системою при кваліфікованому суддівстві та підтримці численних вболівальників. Переможцями серед юнаків стала команда Ільцівського ліцею та у змаганнях дівчат перемогу здобула команда Довгопільського ліцею. У перериві між змаганнями юнаків і дівчат показовий спортивний номер представила молодша вікова група з черлідингу «Квітучі жасмини». Керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вручили грамоти переможцям та призерам змагань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора