ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учасники проєкту "Турбота про родину Героя " діляться враженнями від відпочинку та дякують за нагоду помилуватися красою Карпат

Дата: 08.04.2024 17:51
Кількість переглядів: 19


Фото без опису

«Дуже дякуємо за незабутню подорож… Дякуємо, що змогли помилуватись неймовірною красою  українських Карпат. Дякуємо, що дбаєте про родини наших полеглих Героїв», – так про проєкт «Турбота про родину Героя» відгукуються його учасники.

"Такі слова дуже мотивують працювати далі та ще більш активно", -  зізнається Світлана Онищук, з ініціативи якої торік було започатковано соціальний проєкт "Турбота про родину Героя".

Навесні матерів та дружин наших полеглих захисників приймав у себе наш партнер – готельно-ресторанний комплекс Верховель, що в самому серці Гуцульщини – у мальовничій Верховині. 

5 днів незабутніх вражень, позитивних емоцій та якісного відпочинку, сподіваюсь, дозволили нашим чарівним учасницям емоційно перезавантажитись. А ще – краще пізнати колоритну гуцульську культуру. Адже у програмі туру була передбачена неймовірно насичена та цікава програма дозвілля. 

"Цей сезон «Турботи» обіціяє бути ще цікавішим та масштабнішим,  - зазначає керівниця області. - Працюємо, щоби охопити відпочинком та оздоровленням ще більше родин наших Героїв. Бо в такий складний час маємо бути підтримкою один для одного".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора