ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У навчально-тренувальному відділі КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради» завершились чергові навчання для студентів

Дата: 02.04.2024 15:08
Кількість переглядів: 38


 

Фото без опису

У навчально-тренувальному відділі КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради» завершились чергові навчання для студентів Івано-Франківського медичного університету, працівників екстреної медичної допомоги та їхніх колег з Республіки Польща

У рамках заходу було проведено майстер-класи з безпечного використання дефібрилятора. Зокрема, учасники навчань відпрацьовували навики виконання процедур кардіоверсії, кардіостимуляції та дефібриляції. Про це повідомляють у КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради».

За словами генерального директора установи Мирона Матейка, кожен пацієнт заслуговує на отримання якісної, висококваліфікованої медичної допомоги, тому для центру екстреної медичної допомоги важливим напрямом роботи є здобуття працівниками передових знань, відпрацювання відповідних навичок.

«Наші інструктори проводять навчальні заходи, також запрошуємо польських колег, які готові приїжджати до нас, щоб ділитися досвідом, маємо меморандум про співпрацю з Варшавським медичним університетом. Усе це дає свої плоди, дозволяє ефективніше працювати задля порятунку життя та здоров'я людей», – зазначив Мирон Матейко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора