ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Театр - це потужний осередок культури та невичерпна скарбниця емоцій

Дата: 28.03.2024 10:27
Кількість переглядів: 17

 


Фото без опису

 

27 березня у світі вшановують тих, хто присвятив своє життя театральній сцені.

Зі святом театрів привітала голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Прикарпаття має давню і славну театральну традицію. Не залишають байдужими глядача і сучасні постановки наших митців", - йдеться у привітанні керівниці області.

До слова, на сьогодні в області діють 4 театри – Івано-Франківський національний академічнимй драмтеатр імені Івана Франка, Івано-Франківський обласний академічний драматичний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича, який торік відзначив 175 років з часу свого заснування, та «Новий театр».

Попри війну театрали продовжують активно працювати і не тільки у нових постановках на сцені, а й займаючись волонтерством. Працівники театрів всіляко підтримують наше незламне військо, чимало з артистів захищає цілісність України у лавах ЗСУ.

"Вітаю всіх причетних до театральної справи! Нехай нові мистецькі задуми реалізуються на славу України!", - звернулася до працівників театру Світлана Онищук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора