ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У селі Великий Ходак Відкрили меморіальну дошку Василю БОЙЧУКУ

Дата: 19.03.2024 10:39
Кількість переглядів: 16

 

Фото без опису

 

18 березня  на фасаді Великоходацької гімназії відбулося відкриття пам'ятної дошки воїну Герою України БОЙЧУКУ ВАСИЛЮ ЯРОСЛАВОВИЧУ.

 

Василь БОЙЧУК( 12.01 2001- 17.03.2022) матрос-укладальник парашутів повітряно-десантного містечка 137 окремого батальйону морської піхоти. Загинув Герой під час виконання бойового завдання.

 

Почесне право відкрити пам’ятний знак надали матері  полеглого Героя Василя.

 Настоятель церкви Пресвятої Трійці отець Дмитро освятив меморіальну дошку.  Спільно виголосили молитву за упокій душі воїна Василя БОЙЧУКА,  всіх, хто поклав своє життя за волю та незалежність України та всіх, хто зараз захищає державність та самобутність української землі.

 Присутні вшанували полеглого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

Віддати шану ГЕРОЮ прийшла родина захисника, представники влади, педагоги, друзі, однокласники, військовослужбовці, учнівська молодь та місцеві жителі.

Учні та педагоги навчального закладу  запалили свічки та присвятили віршовані і пісенні твори Герою, який відав своє життя за наше майбутнє.

Наш герой з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом односельців та учнів гімназії і нагадуватиме кожному, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших синів.

У пам’яті односельців він назавжди залишиться добрим, щирим, мужнім та сміливим.

 

🇺🇦Вічна шана воїну Василю БОЙЧУКУ

🇺🇦Слава Україні!

  • Героям слава!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора