ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Емоційні бурі" руйнують нашу сім’ю. Як з ними впоратись

Дата: 15.03.2024 11:14
Кількість переглядів: 39


Фото без опису

Попросити допомоги, коли важко, - це не слабкість. Це - сила. Адже час від часу усі ми переживаємо стрес і кожному з нас потрібне не лише дружнє плече та сусідська порада, а фахівець, здатний професійно зарадити і допомогти.

Коли “емоційні бурі” захоплюють вас і від цього страждає ваша сім’я, відсторонення та замикання в собі лише погіршують ситуацію.

Натомість, підтримка спеціаліста і спільна робота над емоційними подразниками, здатні відновити ваш психоемоційний стан. А також - допомогти знайти грунт під ногами.

У цьому - одна з цілей роботи Центрів життєстійкості - безкоштовних просторів, відкритих для усіх мешканців громади.

Команди психологів та фахівців із соціальної роботи таких Центрів проходять курс “Самодопомога Плюс” від фонду World Health Organization Ukraine і вчать на групових заняттях знаходити опору, долати кризові стани та “включитися в життя”.

Опанувати навички самодопомоги  - це ще й зрозуміти, як у майбутньому допомагати рідним.

Більше про те, де вже працюють Центри життєстійкості, а де готуються до запуску - читайте за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/23555.html

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як? Першої леді Олена Зеленська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора