ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада у першого заступника голови РДА Світлани Уршеджук

Дата: 16.11.2023 15:42
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

15 листопада 2023 під керівництвом першої заступниці голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук відбулась нарада за участю заступників голів територіальних громад, профільних  фахівців  служб, працівників відділів райдержадміністрації.

На нараді обговорили стан реалізації на території району  програми ментального здоров’я “Ти як?”. Зокрема про інформаційний супровід даного проєкту.

Зазначено, що на офіційному сайті Верховинської РДА створено рубрику "Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, де розміщено відповідну інформацію.

 

Також на нараді розглянуто питання щодо здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі щодо реалізації Типової програми для кривдників в територіальних громадах району.

Відповідно до вимог статті 28 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування організовують  та забезпечують проходження кривдника для проходження програми для кривдників.

В ході наради розглянули проблемні питання з реалізації Типової програми для кривдників і шляхи їх вирішення, обговорено питання щодо визначення осіб для проходження навчання з метою подальшої реалізації Типової програми для кривдників. За результатами наради прийнято відповідні рішення.

Також Світлана Ярославівна наголосила на належному проведенні в районі Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триватиме з 25 листопада по 10 грудня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора