ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко ознайомила японського гостя із роботою медичних закладів області

Дата: 18.09.2023 09:42
Кількість переглядів: 39

 


 

Фото без опису

Професор університету, президент Асоціації україністів Японії, голова Комітету підтримки України з питань втілення ідеї «креативної реконструкції» за моделлю префектури Хіоґо (Японія) Йошіхіко Окабе в рамках візиту на Прикарпаття відвідав Івано-Франківський  обласний перинатальний центр та Центр фізичної та реабілітаційної медицини КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Під час візитів Людмила Сірко ознайомила японського гостя із відділеннями цих лікарень, які на етапі відкриття, та з тими, які вже відкриті.

Під час робочої зустрічі також обговорювали питання роботи цих закладів охорони здоров’я, їхні досягнення та можливості започаткування співпраці між медичними закладами Івано-Франківщини та японськими колегами.  

Йшлося про питання у сфері протезування, роботу реабілітаційних центрів, надання необхідної медичної, гуманітарної допомог для прикарпатських  закладів охорони здоров’я  та забезпечення їх сучасним медичним обладнанням.

Людмила Сірко подякувала японському колезі  за ініціативу щодо проведення змістовної зустрічі та важливу підтримку, наголосивши на тому, що саме партнерська співпраця необхідна сьогодні, а за результатами плідної  роботи будуть визначені наші подальші кроки співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора