ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко: Реалізація ветеранської політики – один з найважливіших пріоритетів у діяльності влади

Дата: 15.09.2023 09:41
Кількість переглядів: 57

 


Фото без опису

 

Сьогодні під керівництвом заступниці голови обласної державної Людмила Сірко у Калуській районній державній (військовій) адміністрації відбулася нарада з питань формування комплексної політики для ветеранів, членів сімей та родин загиблих. Йшлося про формування цілісної та комплексної ветеранської політики в районі, розробку «дорожньої карти» отримання послуг для ветеранів, членів сімей та родин загиблих.

До заходу долучилися заступниця директора департаменту соціальної політики ОДА Уляна Миронюк, начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів Володимир Веркалець, заступниця голови Калуської районної військової адміністрації Ярослава Гасяк, керівники структурних підрозділів райдержадміністрацій, а також заступники голів Калуських територіальних громад та профільні спеціалісти міських, селищних та сільських рад.

Під час наради були розглянуті питання щодо визначення спектру послуг ветеранам, членам сімей та членам сімей загиблих, посилення спроможностей у наданні всебічної допомоги на місцях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора