ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом у Верховинському районі побувала заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко

Дата: 05.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 5 липня заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко побувала з робочим візитом у Верховинському районі та провела виїзний прийом громадян .

«Тільки під час безпосереднього спілкування можна почути громадську думку про роботу органів влади району, вирішити актуальні проблемні питання їхньої життєдіяльності, допомогти у вирішенні проблемних питань   та  надати  консультативну допомогу жителям району», – зазначила на початку зустрічі заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко.

Одне з основних розглянутих звернень стосувалося недопущення ліквідації відділу поштового зв’язку в населених пунктах  Верховинського району. Слід зазначити, що через складне розташування району у гірській місцевості, саме тільки через поштові відділення та завдяки роботі листонош жителі сіл територіальних громад мають можливість своєчасно сплачувати комунальні послуги, отримувати пенсію та інші соціальні виплати, отримувати періодичні видання, відправляти чи отримувати посилки. Тому, з метою забезпечення безперешкодного одержання послуг поштового зв'язку керівники організацій та жителі району звернулися з проханням недопущення закриття поштових відділень.

Також розглянуто ряд актуальних питань, необхідних для забезпечення належної організації роботи у районі. Про реконструкцію лікарні в селищі Верховина,  та вивчення можливості додаткового облаштування на базі даного закладу реабілітаційного центру. Про створення безпечних умов для навчання учнів Верховинського ліцею - найбільшого освітнього закладу Верховинської громади. Про забезпечення підвозу школярів Буковецької громади, оскільки транспортний засіб освітнього закладу було передано для потреб ЗСУ. Щодо ремонту об’їзної дороги в селищі Верховина по вул.. М. Грушевського.

Порушені під час прийому громадян питання, взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи для вжиття необхідних заходів.

Також у рамках візиту Людмила Сірко провела зустріч з головою районної військової адміністрації Василем Бровчуком, першим заступником голови райдержадміністрації Світланою Уршеджук, головами селищної  та сільських рад.

Відвідала Комунальне некомерційне підприємство «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради та поспілкувалася з колективом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора