ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роботи з ліквідації наслідків стихії тривають

Дата: 18.06.2023 11:09
Кількість переглядів: 103

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У зв’язку із сильними опадами, які пройшли по всій території району протягом останніх днів, відбулось різке підняття рівня води в гірських річках та місцевих потічках, внаслідок чого було підтоплено проїжджу частину автодороги місцевого значення в селі Зелене та Топільче Верховинського району, на ранок 17 червня вода самостійно зійшла,проте дорожнє покриття захаращено залишками деревини, грунтом та камінням,також пошкоджено проїзд до урочища Шибене в селі Явірник, та підмито ділянку дороги місцевого значення С 090202 через що, ускладнений проїзд до с. Пробійнівка

На місці події працювала робоча група органів влади під керівництвом голови ОВА Світлани Онищук  за участю голови районної державної адміністрації Василя Бровчука та  начальника МОГ ГУ ДСНС в області Володимира Чернецького.

У результаті спільної співпраці забезпечено організацію першочергових заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха.

Для розчищення доріг та відновлення проїзду в територіальних громадах Верховинського району залучено 7 одиниць техніки місцевих служб.

На даний час ситуація у районі контрольована.

Висловлюємо вдячність голові обласної державної адміністрації Світлані Онищук за надану допомогу та всім організаціям, які долучилися до ліквідації наслідків стихії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора