ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук в рамках Всеукраїнської акції "Голоси дітей": Хай ці дзвіночки стануть нагадуванням про кожну душу дитини, яку забрала війна

Дата: 05.06.2023 09:36
Кількість переглядів: 31

 

Фото без опису

 

 У Меморіальному сквері десятки франківців молилися за вічний спочинок невинно вбитих дітей в наслідок агресії російської федерації проти України.

Представники духовенства відслужили панахиду у рамках всеукраїнської акції "Голоси дітей", започаткованої з ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Посадовці та жителі Івано-Франківська розвішали сотні дзвоників на деревах, як символ дитячих голосів дітей, які ніколи більше не пролунають.

Долучилася до акції голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Неможливо передати той біль, який зараз пронизує серце кожної матері, батька, бабусі чи дідуся, котрі втратили свою дитину! Ще більше шкода, що це відбувається у цивілізованому світі у 21 столітті. Проте маємо пам'ятати про ці жертви та невпинно йти до Перемоги, щоб якомога швидше викорінити ворога з нашої землі і все те зло, яке прийшло в Україну. Вічна пам'ять діткам.Та вічна слава тим, хто охороняє наш спокій", - зазначила очільниця області.

Варто додати, що внаслідок протиправних дій рф з початку повномасштабного вторгнення загинули 482 дитини, ще більшу кількість дітей вважають зниклими. У зв'язку з активними бойовими діями в деяких регіонах України встановити точну кількість постраждалих неможливо. Це безумовно найболючіший бік війни, війни, якої ми не хотіли, та на яку не заслуговуємо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора