ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко взяла участь у зустрічі щодо дотримання прав людей в місцях несвободи

Дата: 05.06.2023 09:34
Кількість переглядів: 32

 


 

Фото без опису

Днями заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко і фахівці департаментів соціальної політики та охорони здоров’я облдержадміністрації взяли участь у робочій зустрічі «Результати моніторингових відвідувань місць несвободи в Івано-Франківській області та перспективи покращення стану дотримання прав людей», яка відбулася у форматі онлайн.

З ними спілкувалися представник Уповноваженого з прав людини в місцях несвободи Віталій Нікулін, виконавчий директор громадської організації «Україна без тортур» і Представник Уповноваженого з прав людини в Івано-Франківській області Євгенія Мнишенко.

Про національний превентивний механізм в Україні і основні проблеми, виявлені під час відвідування місць несвободи на Прикарпатті, розповів Віталій Нікулін. Слово мали й керівники тих установ, які відвідали.

Загалом було обговорено, як покращити стан дотримання прав людей в місцях несвободи.

Додамо, захід відбувся за ініціативи ГО «Україна без тортур» спільно з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в рамках проєкту НПМ. «Превенція та захист прав людини під час війни», що фінансується Міжнародним фондом «Відродження».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора