ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Попри всі труднощі, докладаємо зусиль, щоб у дітей було щасливе дитинство

Дата: 01.06.2023 16:24
Кількість переглядів: 35


Фото без опису

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук спільно зі своєю заступницею Людмилою Сірко, в.о. начальника служби у справах дітей ОДА Марією Євчук, начальником управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Іриною Лакізою, заступником начальника управління - начальником відділу культури і мистецтв управління культури, національностей та релігій ОДА Мирославою Корнелюк поспілкувалися під час лялькової вистави з дітками полеглих Героїв.

Захід відбувся в Івано-Франківському обласному академічному театрі ляльок ім. М. Підгірянки у рамках проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого очільницею ОВА.

«Зараз наша держава переживає важкі часи. Кращі сини та дочки України стали на її захист, але не завжди вони повертаються додому живими. Нашим обов’язком є дбати про ті сім’ї, котрі зазнали втрат. Сьогоднішнім святом ми хочемо подарувати діткам позитивні емоції та відволікти їх від реалій війни. Попри всі труднощі, докладаємо зусиль, щоб у дітей було щасливе дитинство», - акцентувала під час інтерв’ю для місцевого телеканалу Світлана Онищук.

Посадовиця привітала дітей зі святом та побажала гарного перегляду вистави, а батькам вкотре нагадала про можливість скористатися проектом «Турбота про родину Героя», в рамках якого сім’ї загиблих захисників мають змогу безкоштовно поїхати на відпочинок та оздоровлення у Карпати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора