ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для замовників Івано-Франківської області провели навчальні тренінги щодо здійснення закупівель в умовах воєнного стану

Дата: 31.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 36


 

Фото без опису

Громадська організація «Центр громадського моніторингу та досліджень» спільно з департаментом економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації 29-30 травня провели навчальні тренінги для уповноважених осіб замовників щодо здійснення закупівель в умовах воєнного стану.

Учасниками навчання стали понад 60 представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, комунальних підприємств, які хотіли дізнатися більше про тендери в умовах воєнного стану. Програма навчання включала актуальний та практичний досвід і знання з публічних закупівель, що дозволило підвищити рівень компетенцій представників замовників. На тренінгу була можливість відкрито поспілкуватися з експертом з питань публічних закупівель Юрієм Кузько, отримати відповіді на найбільш гострі запитання та обмінятись контактами для подальшої комунікації.

Додамо, що «Центр громадського моніторингу та досліджень» – антикорупційна громадська організація. Головна мета – об’єднання зусиль активного громадянського суспільства для протидії проявам корупції в Україні, викриття корупційних схем, попередження та припинення корупційних правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора