ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Верховині відкрили алею слави Героїв Верховинщини

Дата: 22.05.2023 16:09
Кількість переглядів: 94

 

Фото без опису

 

Фото без опису

У переддень Дня Героїв, сьогодні 22 травня у день перенесення мощів святого Миколая біля Стели Героїв Небесної Сотні відбулося відкрили алею слави Героїв з Верховинського району, які віддали життя за Україну протягом 9 років війни росії проти України.

У заході взяли участь родини загиблих Героїв, керівник апарату обласної державної адміністрації Ярослав Дем´янчук, начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, керівники району, громад, сільські старости, керівники установ та організацій, місцеві жителі.

Священнослужителі району відправили панахиду за загиблими Героями України , виголосили спільну молитву та освятили банери на яких увіковічнена пам'ять про наших полеглих мужніх воїнів.

В рамках заходу за сумлінну службу у Збройних Силах України, вірність військовій присязі, особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цінності України при відсічі збройної агресії російської федерації, нагородили відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» (посмертно) 21 загиблого Героя з району. Відзнаки вручили родинам полеглих військовослужбовців.

Подвиги наших захисників у наших серцях назавжди.

Всі хто сьогодні обрав цей важкий шлях-військові, волонтери, медики- назавжди закарбовані в нашій історії як Герої.

Слава Україні

Слава її Героям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора