ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки новому соціальному проєкту «Турбота про родину Героя» сьогодні направили на відпочинок сім’ї наших прикарпатських воїнів

Дата: 16.05.2023 10:35
Кількість переглядів: 56

 

Про це розповіла голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Фото без опису«Цього разу родини приймає готель Premium Club SPA. Для них підготували цікаву програму, зокрема, майстер-класи, екскурсії задля пізнавального та корисного відпочинку. Упродовж тижня сім’ї будуть відпочивати, оздоровлюватися, зможуть змінити атмосферу задля перезавантаження. Це дуже важливо, тому ми активно реалізуємо цей проєкт, – зазначила Світлана Онищук. – Кожного тижня відправляємо родини на відпочинок. Ми маємо вже перші відгуки та враження від сімей. Тому знаємо, над чим маємо надалі працювати, щоб масштабувати проєкт та удосконалювати. Наша мета – максимально допомогти родинам воїнів, адже вони заслуговують найбільшої опіки і турботи».

Важливо, що після анонсування цього проєкту сім'ї почали активно звертатися до обласної військової адміністрації.

Фото без описуФото без опису«Переконана, що ніхто не буде залишений поза нашою увагою. Цей проект триватиме упродовж всього літа і, за потреби, ми продовжимо його втілювати і восени. Також шукатимемо нові формати підтримки сімей наших Героїв, зокрема, можливість відпочинку не тільки в межах нашої області, але й за кордоном», – наголосила очільниця області.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора