ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Бровчук: В черговий раз висловлюю вдячність волонтеру Віктору Голоядову за активну підтримку Збройних Сил України

Дата: 15.05.2023 16:22
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 15 травня волонтер Віктор Голоядов передав районній військовій адміністрації чотири дрони DJI Maviс 3 для потреб10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

 Під час чергової зустрічі голова РВА Василь Бровчук подякував благодійнику Віктору Голоядову за активну підтримку наших військовослужбовців.

« Як влада, ми постійно шукаємо варіанти підтримки для захисників на сході, вони її потребують щодня, зокрема, дронів, які сприятимуть у виявленні ворожих позицій нашими Силами оборони. Упевнений, що всебічною підтримкою ЗСУ ми допоможемо зупинити навалу росіян.

Щиро дякую волонтеру пану Віктору за чергову суттєву підтримку нашим бійцям, за чітку позицію допомоги і за тісну співпрацю. Завдяки вашій допомозі ще чотири квадрокоптери допомагатимуть нашим військовим на фронті»- сказав голова району.

Відзначимо, що за час співпраці з районною військовою адміністрацією волонтером Віктором Голоядовим передано 11 дронів DJI Maviс 3для потреб військовослужбовців.

Додамо, що за сприяння обороноздатності України, допомогу ЗСУ, активну громадську позицію, патріотизм, проявлену волонтерську ініціативу та підтримку Військовослужбовців батальйону Віктора Голоядова нагороджено подякою від командування 108 окремого гірсько-штурмового батальйону.

Ми продовжуємо допомагати і працюємо з турботою до наших військовослужбовців.

Слава Україні!

Слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора