ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 квітня – професійне свято тих, хто почесною справою свого життя обрав захист кордону нашої держави.

Дата: 01.05.2023 09:36
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

30 квітня – професійне свято тих, хто почесною справою свого життя обрав захист кордону нашої держави.

 З вітаннями з нагоди Дня прикордонника до відділу прикордонної служби «Шибени» 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого О.Пилькевича Західного РУ ДПС України завітали голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, голова районної ради Юрій Філипчук, голова Зеленської сільської ради Володимир Феркаляк, працівники сільської ради, місцеві жителі.

У час російської агресії прикордонники зі зброєю в руках відстоюють територіальну цілісність нашої країни. Щоденно вони знаходяться на передовій, виконують покладені на них завдання, аби українці мали можливість жити під мирним небом.

Після повномасштабного вторгнення Росії саме Ви- прикордонники першими зустріли окупантів на наших кордонах. Ці герої щодня охороняють наш спокій та дають відсіч агресору

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували Героїв-військовослужбовців, які віддали своє нацдорожче- життя - боронячи Україну від агресора, та спільно помолилися за мир і спокій у нашій державі.

Вітаючи колектив закладу, голова РВА Василь Бровчук подякував прикордонникам за самовіддану службу та працю на благо нашої країни. “Україна пишається своїми зеленими беретами, кожним прикордонником, адже ви є тим першим колом, яке боронить незалежність та суверенітет України. Ви першими зустрічали російського окупанта, давши йому гідну відсіч,” – зазначив посадовець й відзначив, що у непростий для України час прикордонники демонструють відданість професії, винятковий героїзм, вірність присязі, витримку й сміливість.

На знак пошани і поваги для прикордонників приготували святковий концерт за участь молодих талантів громади та народних аматорів.

Стоїмо разом, плече до плеча!

Ми переможемо, ми – на своїй землі!

Слава Україні!

Героям слава!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора