ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні Верховинці та гості краю!

Дата: 16.04.2023 16:57
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Щиро вітаю Вас з святом Воскресіння Христового!

Цього року ми знову відзначаємо Великдень не так, як звикли. Ми долаємо не прості часи, темні часи. Але ми боремося за світлу ідею. На світлій стороні. І на нашому боці – правда, люди, Господь .

Велике свято сьогодні дає нам велику надію й непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а отже, неодмінно переможе Україна!

У своїх молитвах кожен з нас просить у Господа одного й промовляє до неба однакові слова.

Всі ми просимо захистити тих, хто захищає нас, боронить рідну землю, береже Україну. Це наші військові, нацгвардійці, прикордонники, наша територіальна оборона, розвідка. Ці та всі інші наші воїни світла.

Просимо берегти життя тих, хто рятує життя інших. Це всі наші медики, наші пожежники, рятувальники.

Просимо Берегти наших матерів, дружин. Дати витримки всім, хто чекає сина чи доньку з війни, батька, чоловіка чи брата. Дати стійкості та допомогти здолати нестерпний біль тим, хто, на жаль, не дочекався своїх рідних з фронту.

Пам’ятаймо усіх та низько вклонімося нашим Героям, які взяли у руки зброю задля одного – захистити нашу землю, кожного з нас, наших дітей від ворога, які ціною власного життя виборювали перемогу.

У цей світлий день хочу подякувати нашим захисникам та захисницям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Бажаю вам мужності духу, твердості характеру, рішучості дій, незламності витримки, непохитності удачі, міцного здоров’я, швидкої перемоги, опіки ангелів-охоронців!

Хочу подякувати тим, хто допомагає здолати ворога, підтримуючи наших захисників. Це волонтери й усі небайдужі люди. Це і наші земляки: підприємці, освітяни, медики, працівники установ, депутати, жителі територіальних громад… і волонтери з інших міст України та із-за кордону. Хай кожен, хто для порятунку України робить усе можливе, ніколи не втрачає віри в те, що все можливо.

Всім нам бажаю міцного здоров’я на многая літ. Щоб дочекалися своїх. Щоб дочекалися миру й перемоги. Щоб дочекалися справедливості. Щоб дочекалися побачити, як наша земля буде звільнена й відбудована.

Ми проходимо надважкі випробування. Але, вірю ми дійдемо на цьому шляху до справедливого кінця – до початку щасливого життя й процвітання нашого краю та України!

Сьогодні всі ми віримо в нову перемогу України. І всі ми впевнені, що нас не знищить жодна орда й жодна нечисть.

З вірою і впевненістю в це я вітаю всіх вас з Великоднем.

Бережіть себе. Бережіть своїх близьких. Бережіть Україну!

Христос воскрес!

Воістину воскрес!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора