ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спортсмени своїми здобутками вкотре засвідчують, що ми сильна нація

Дата: 06.04.2023 10:27
Кількість переглядів: 69


 

На цьому під час прес-конференції, присвяченій підсумкам виступів прикарпатських спортсменів (зимові види) на міжнародній арені наголосила голова облдержадміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

«Сьогодні, у час війни, можемо провести паралель між нашими спортсменами та військовими, які безупинно продовжують і прославляти, і захищати нашу державу. Як ЗСУ на полі бою показують свою міць, незламність та мотивацію, так і прикарпатські спортсмени своїми здобутками вкотре засвідчують, що ми сильна нація, - зазначила очільниця області. - Розуміємо, скільки надзусиль, витримки та сил потрібно докласти, щоб досягти таких високих результатів. Ми вами гордимося. Ви - майбутнє України!".

Привітати та поспілкуватися зі спортсменами Євгеном Марусяком, котрий у Континентальному Кубку зі стрибків на лижах з трампліна в німецькому Клінгенталі виборов золоту медаль, бронзовим призером Кубку Європи сноубордистом Михайлом Харуком та бронзовою призеркою етапу Кубка Європи з фристайлу Анастасією Гасюк прийшли і заступник голови ОДА Віталій Ільчишин, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та начальник управління спорту та молодіжної політики облдержадміністрації Орест Оклієвич.

Усі присутні висловили спортсменам слова вдячності та підтримки, за їхню нелегку працю та зате, що завдяки ним про Україну чують далеко за її межами.

Натомість спортсмени та їх тренери поділилися враженнями від змагань та умовами до їх підготовки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора