ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: У КНП «Надвірнянська ЦРЛ» відкрили відділення реабілітації та відновлювальної медицини

Дата: 30.03.2023 09:50
Кількість переглядів: 124

 

Фото без опису

 

Вчора під час робочої поїздки у Надвірнянський район голова обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Світлана Онищук взяла участь у відкритті відділення реабілітації та відновлювальної медицини. Долучилися до заходу і народні депутати України Едуард Прощук та Василь Вірастюк.

«З огляду на необхідність надання нашим пораненим військовослужбовцям реабілітаційних послуг у КНП «Надвірнянська ЦРЛ» відкрили відділення реабілітації та відновлювальної медицини. Це наш впевнений шлях до омріяної Перемоги, адже тут зможуть надаватися якісні та професійні послуги для наших Героїв, котрі мужньо боронять Батьківщину, - підкреслила очільниця області. - У реабілітаційному відділенні, яке оснащене сучасним обладнанням, працюватиме процедурний кабінет, кабінети фізичної терапії та ерготерапії, кабінет з терапії мови та мовлення, кабінети для надання психологічної допомоги, масажу та апаратної фізіотерапії. Фахівці реабілітуватимуть як військових, так і жителів району та області. Основне їхнє завдання – допомогти пацієнтам відновитися після тяжких травм та повернутися до звичного життя».

Також очільниця області подякувала усім, хто доклав максимум зусиль для реалізації даного проекту. Зазначимо, що у відділенні надаватимуть близько 50 різних медичних послуг із реабілітації та відновлення.

На реорганізацію цього відділення було витрачено 2.5 млн грн на проведення ремонтних робіт, ще 3 млн грн були освоєні з місцевого бюджету, власних коштів та коштів благодійних організацій на обладнання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора