ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання працевлаштування внутрішньо переміщених осіб обговорили на зустрічі з головою РВА

Дата: 27.03.2023 14:20
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Важливим фактором інтеграції внутрішньо переміщених осіб на новому місці проживання – це наявність роботи. Адже вона забезпечує стабільний дохід та задоволення першочергових потреб, які потрібні для комфортних умов життя будь-якої людини. 

З метою обговорення вищезазначеного питання голова Верховинської районної військової адміністрації Василь Бровчук провів зустріч із внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території району. 

Розпочинаючи захід, Василь Петрович зазначив, що основною метою діяльності місцевої влади є співпраця, вироблення спільного бачення підтримки, адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у громади Верховинського району. Питання працевлаштування внутрішньо переміщених осіб на ринку праці району – одне з першочергових завдань у роботі органів влади та служби зайнятості.

Також перед присутніми виступила керівник Верховинської районної  філії обласного центру зайнятості Марія Семенюк. Вона зупинилась на питаннях зайнятості внутрішньо переміщених осіб, організації професійної підготовки та перепідготовки, підвищення кваліфікації, можливості відкриття або розширення підприємницької діяльності, зокрема через надання мікрогрантів, надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування ВПО.

У рамках заходу представники МФОЗНС «Регіон Карпат» NEEKA провели семінар на тему «Мотивація відкриття власної справи та досвід релокації».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора