ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували пам’ять героя Андрія Дідківського турніром з мініфутболу

Дата: 20.03.2023 15:36
Кількість переглядів: 95

 

Фото без опису

 

У Верховині  19 березня  відбувся турнір з мініфутболу пам’яті загиблого героя Верховинщини Андрія Дідківського. Вшанувати пам’ять  солдата, гранатометника гірськоштурмового відділення 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади приїхали із усього району.

Нагадаємо, 45 річний боєць з Верховини Андрій Дідківський загинув торік 24 березня захищаючи Київську область.

Захід відкрили хвилиною мовчання. Присутні заспівали гімн України.

На турнірі були присутні представники влади. Голова  районної військової адміністрації Василь Бровчук звернувся до присутніх зі словами глибокого смутку.

«Пам'ять про загиблих героїв має залишатися в наших душах і серцях. Андрій був хорошим спортсменом і був відважним бійцем, який віддав найдорожче, своє життя, за нас з вами.  Минає майже рік як сумна звістка сколихнула Верховинщину тому сьогоднішній турнір присвячується Андрію Дідківському та його героїчному подвигу, який до останнього подиху боровся за  нашу з вами незалежність. Герої не вмирають, вмирають вороги! Слава Україні!»-сказав голова району.

 

Від імені рідних Андрія виступила мама загиблого Героя. Валентина Іванівна побажала усім присутнім здоров’я, злагоди й миру та подякувала за організацію заходу.

У турнірі взяли участь 7 команд  із Верховинської територіальної громади та установ і організацій району.

 І місце посіла команда з Криворівні «Штерни», ІІ місце – збірна команда «Суд- Прокуратура- СБУ –РЕМ», треті «Черемош» (юнаки).

Переможці отримали кубок, медалі та пам’ятні подарунки.

Турнір відбувся за підтримки Верховинської районної військової адміністрації, районної ради,  Верховинської селищної ради, громадської спілки «Верховинська районна асоціація футболу» та ФСК «Черемош».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора