ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ БФ «КАРІТАС КОЛОМИЯ»

Дата: 15.03.2023 12:48
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Фото без опису

Вчора,14 березня голова районної військової адміністрації Василь Бровчук провів робочу зустріч із представниками БО «БФ «Карітас-Коломия» щодо координації проєкту «Освіта не може чекати. Психосоціальна підтримка учнів, батьків-опікунів та вчителів під час кризи в Україні» БФ «Карітас Коломия».

Нарада відбулася за участю представників благодійного фонду «Карітас Коломия», першої заступниці голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук та заступниці селищного голови Оксани Чубатько.

З основних питань, що розглянули стало питання подальшої співпраці Благодійного Фонду на території району з метою надання допомоги внутрішньо -переміщеним особам, людям, що є в категорії вразливості, також обговорили питання надання кризової консультації та юридичних послуг постраждалим від війни.

Окремим питанням під час зустрічі було обговорення потреби в приміщенні та його облаштуванні у селищі Верховина для реалізації проєкту «Освіта не може чекати. Психосоціальна підтримка учнів, батьків-опікунів та вчителів під час кризи в Україні». Це буде простір, де діти зможуть комфортно почуватися, отримати позитивну енергетику і здобувати корисні навички. За потреби чи бажанням батьки також зможуть перебувати поруч із своїми дітьми під час занять.

Голова району Василь Бровчук подякував за візит, за налагоджену співпрацю та постійну гуманітарну підтримку внутрішньо-переміщених людей, які проживають на території нашого району. "Надіємося, що й надалі спільно із місцевою громадою та БФ Карітас-Коломия буде вдало і результативно реалізовано необхідні проєкти та добрі ініціативи задля підтримки людей у такий складний час"-сказав очільник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора