ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуємо допомагати родинам, котрі тимчасово проживають у Верховинському районі

Дата: 14.03.2023 10:54
Кількість переглядів: 69

 

Фото без опису

 

За ініціативи голови районної військової адміністрації Василя Бровчука адміністрацією ведеться активна робота з благодійними організаціями щодо забезпечення потреб мешканців району, ВПО, котрі на території району в соціальних закладах від початку війни.

   З метою систематичного аналізу потреб тимчасово проживаючих осіб з числа внутрішньо- переміщених, вчора, 13 березня голова РВА Василь Бровчук  відвідав ряд закладів  на базі яких проживають переселенці, зокрема, Центр соціально-психологічної допомоги, НПП «Верховинський» та пришкільний пансіонат  Буковецької гімназії.

 

Поспілкувавшись з родинами  переселенців  Бровчук Василь Петрович  передав гуманітарну допомогу  від благодійних організацій, що напередодні отримала районна військова адміністрація для потреб соціальних закладів району,  а саме -  це продуктові набори,  засоби особистої гігієни, тощо.

 

 «Завдяки щоденній клопіткій праці як міжнародних так і внутрішніх донорів, громадських організацій  і волонтерів ми  всі разом  намагаємось належно продовжувати організовувати проживання громадян з окупованих територій  в нашому району на базі соціальних закладів на рівні домашнього затишку і комфорту»-  сказав Василь Бровчук.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора