ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ДП «Гринявське лісове господарство» провели інформаційно-роз´яснювальну роботу у рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 13.03.2023 14:26
Кількість переглядів: 76

 

Фото без опису

 

Сьогодні, 13 березня під час наради  робоча група у складі  Національної поліції, Національної гвардії, державної прикордонної служби та ТЦК та СП  надали повну інформацію працівникам організації про створену національну кампанію рекрутингу «Гвардія наступу»: час повертати своє.

 

Представниками  робочої групи  обговорено питання рекрутингової кампанії «Гвардії наступу». Присутнім розповіли про умови конкурсного відбору до штурмових бригад, про вимоги до кандидатів, процедуру подачі заявок та власне проходження конкурсного відбору. Кандидати пройдуть військову лікарську комісію, з кожним проведуть співбесіду, психологічні тести та перевірять фізичну підготовку. Далі новобранці пройдуть інтенсивне навчання.

Нагадаємо, «Гвардія наступу» - це 8 штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Заявку на вступ до бригад добровольці з Верховинського району можуть подати у ЦНАПах району.

 Або онлайн – на сайті storm.mvs.gov.ua

«Гвардія наступу» - це добровільний набір. Усі, хто прагне звільнити українські землі, може стати частиною нових підрозділів.

Більше інформації - на сайті «Гвардії наступу» https://storm.mvs.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора