ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Бровчук: Безпека дітей під час повітряної тривоги в навчальних закладах є пріоритетним завданням як для влади так і для керівників навчальних закладів

Дата: 13.03.2023 14:14
Кількість переглядів: 56

 

 

 На протязі року війни нещадний ворог наніс масштабних руйнувань інфраструктури на території України, зокрема окупантами повністю зруйновано величезну кількість навчальних закладів.

 

Днями під час повітряної тривоги, до укриття однієї із шкіл Верховини, навідався голова військової адміністрації. Василь Бровчук вирішив проінспектувати як у навчальному закладі дотримуються життєво важливих правил підчас повітряних тривог та у яких умовах перебувають діти.

 

 Спілкуючись з дирекцією школи, вчителями та учнями голова РВА Василь Бровчук  в черговий раз оглянув укриття, облаштоване для перебування учнів та педагогів під час оголошення повітряної тривоги,  поцікавився проблемними питання ліцею, зокрема, що стосується комунікацій в укритті.

                                                                                 

Голова району зазначив, що й надалі буде інспектувати заклади освіти, оскільки важливим компонентом є безпека освітнього простору, захист прав кожної дитини та створення можливостей продовжувати навчання в ці нелегкі для країни часи і перебувати в безпеці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора