ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Гвардія наступу»: як стати частиною добровольчих підрозділів?

Дата: 10.03.2023 15:56
Кількість переглядів: 94

 

 

Про це сьогодні говорили під час сесії Білоберізькької сільської

Сьогодні, 10 березня З робочим візитом голова РВА Василь Бровчук відвідав Білоберізьку громаду та взяв участь у роботі сесії.

Під час сесії Білоберізької сільської ради представники Національної поліції, Національної гвардії, державної прикордонної служби та ТЦК та СП, спільно з головою районної військової адміністрації розповідали депутатам, керівникам та працівникам структурних підрозділів громади про створену національну кампанію рекрутингу «Гвардія наступу»: час повертати своє.

Дана Кампанія має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території нашої держави від російської навали.

Нові бригади формуються на базі підрозділів «Азов», «Буревій», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Кара-Даг», «Лють» та «Сталевий кордон».

Присутніх поінформували як долучитися до лав обраної бригади, вичерпно відповіли на запитання щодо процесу формування підрозділів та їх комплектації, переваг служби у цих бойових формуваннях.

Нагадуємо, що приєднатися до рядів вмотивованих патріотів України для боротьби з російськими окупантами можна на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у ЦНАПах району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора