ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук взяла участь у засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського

Дата: 06.03.2023 10:37
Кількість переглядів: 67

 


 

Фото без опису

 

Говорили про програми відновлення країни, гуманітарну та безпекову ситуацію.

Керівниця області розповіла про виклики, які постали перед регіоном з початку повномасштабної війни. Найперше окреслила роботу із внутрішньо переміщеними людьми, адже їх у нашу область прибуло понад 150 тисяч. Акцентувала увагу на прихистку соціально вразливих верств населення. Поділилася успішними результатами потужної роботи з міжнародними донорами. А також розповіла про плани на цей рік.

Представники Уряду та силового блоку розповіли про плани щодо відновлення енергетичних об'єктів, відбудови інфраструктури. Йшлося і про інтеграцію внутрішньо переміщених людей. А також про програму «Безпечна країна».

«Війна принесла чимало сліз та горя в наші міста, села і родини. Забрала життя найкращих і найсміливіших. Однак ми стали більш об'єднані і сильніші. Нас не зламали ні ракетні удари, ні відсутність електроенергії, ні тривалі повітряні тривоги. Ми з кожним днем стаємо впевненіші в нашій Перемозі, - наголосила Світлана Онищук. - Сьогодні наші Захисники і Захисниці України своєю щоденною жертвою та титанічними зусиллями надихають нас на рішучі дії для створення більш якісного та комфортного життя для українців у далеких від активних бойових дій областях».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора