ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Верховинському районі триває набір до лав «Гвардії наступу»

Дата: 03.03.2023 16:14
Кількість переглядів: 119

Впродовж тижня агітаційною групою «Гвардії наступу» проводилась інформаційна кампанія у територіальних громадах, підприємствах та організаціях району.

         У заходах взяли участь працівники райдержадміністрації, селищної та сільських рад, Національної поліції, Національної гвардії, державної прикордонної служби та ТЦК та СП.

Під час зустрічей зазначалось, що  дана кампанія спрямована винятково на  мотивованих людей, які готові добровільно записатися до тієї чи іншої бригади. Запрошують справжніх патріотів. Тих, хто рішуче налаштований вигнати російських загарбників.

В Україні і, зокрема, в нашій області триває запис до восьми бригад «Гвардії наступу»:

Від Національної гвардії України набирають добровольців у шість підрозділів:

  • Бригада «Азов»;

  • 1-ша президентська бригада оперативного призначення «Буревій». Особовий склад цього підрозділу з 24 лютого обороняє Київ та воює на сході країни;

  • 3-тя бригада оперативного призначення «Спартан». Разом з підрозділами ЗСУ вони продовжують боронити Харків та область, частину Луганської та Донецької областей;

  • 4-та бригада оперативного призначення «Рубіж». У складі бригади є військові, які прийняли бій з російськими десантниками в Гостомелі на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну;

  • 14-та бригада оперативного призначення «Червона калина». Вона братиме участь у наступальних операціях на Сході;

  • 15 бригада оперативного призначення "Кар-Даг". Братиме участь у звільненні Півдня — півострова Крим та Херсонщини.

Від Державної прикордонної служби формують 15-ий мобільний прикордонний загін Держприкордонслужби України «Сталевий кордон», а від Нацполіції об’єднану штурмову бригаду «Лють».

Обрати можна той,який найбільше відповідає мотивації та поглядам.

Кандидати  пройдуть військову лікарську комісію, з кожним проведуть співбесіду та перевірять фізичну витривалість.  До підрозділів Гвардії візьмуть тих хто пройде усі випробування. Далі новобранці пройдуть інтенсивне навчання і психологічну підготовку.

Всі, хто прагне наблизити нашу перемогу закликаємо  приєднатися до лав «Гвардії наступу».  Записатись можна у ЦНАПі  в селищі Верховина або подати заявку на сайті htt://stoum.mvs.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора