ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військовим на фронт передали 65 радіостанцій

Дата: 03.03.2023 10:28
Кількість переглядів: 69

 

 

65 радіостанцій Motorola DP4401E вартістю понад 2,1 млн грн учора передали для прикарпатських бійців.

Радіостанції мають розширений функціонал передачі голосових та текстових повідомлень, а також додаткові функції, які дозволяють забезпечити військовослужбовців комплексним рішенням організації зв'язку. Наявність Bluetooth дає змогу спілкуватися навіть без додаткових проводів, а вбудований модуль wi-fi дозволяє віддалено оновлювати програмне забезпечення. За допомогою легко помітної помаранчевої кнопки аварійного виклику на цих радіостанціях можна викликати допомогу з одного натискання, а функція переривання повідомлення дає можливість оперативно очистити канал.

Як запевнила голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, радіостанції перевірені на відповідність військовим стандартам. Завдяки потужному звукопідсилювачу вони забезпечують чітку і гучну передачу аудіосигналу з паралельним шумозаглушенням.

Новітні технології використання акумуляторів дозволяють їм працювати до 28 годин протягом 3 робочих змін, а вдосконалена конструкція приймача збільшує діапазон охоплення до 8% в порівнянні з попередніми моделями.

«Бути на зв’язку для бійців вкрай важливо, – наголошує Світлана Онищук. – Тому ми продовжуємо працювати над забезпеченням надійного радіозв'язку для наших військовослужбовців на передовій».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора