ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вступайте до «Гвардії наступу»: у громадах області закликають добровольців долучитися до штурмових бригад

Дата: 28.02.2023 15:13
Кількість переглядів: 92

 

Фото без опису

 

Вступайте до «Гвардії наступу»: у громадах області закликають добровольців долучитися до штурмових бригад

Триває процес формування штурмових бригад «Гвардія наступу», які мають посилити сили оборони держави задля звільнення тимчасово окупованих територій України. 8 штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби, які стануть у стрій вже 1 квітня.

До яких підрозділів записується найбільша кількість добровольців і як можна стати бійцем однієї з 8-ми штурмових бригад, рекрутери «Гвардії наступу» розповіли у Новицькій громаді. Зокрема, поспілкувалися з працівниками сільської ради та мешканцями громади, а згодом – з відвідувачами центру надання адміністративних послуг. Про це повідомили у Калуській РВА.

Про кампанію інформували працівники профільних підрозділів райдержадміністрації, представники сільської ради, Нацполіції, Національної гвардії і районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, високо вмотивовані патріоти, які прагнуть перемоги України в боротьбі з російським загарбником, можуть долучитися до лав однодумців. Доукомплектація нових підрозділів відбуватиметься винятково з добровольців.

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи. Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Також подати заявку можна через сайт (https://storm.mvs.gov.ua/) «Гвардії наступу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора