ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук про важливі події в Івано-Франківській області з 20 по 26 лютого 2023 року.

Дата: 27.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 81

 

Фото без опису

 

Головне, що потрібно знати жителям Івано-Франківщини за цей тиждень

👨‍👩‍👦 В нашу область прибуло 9 внутрішньо переміщених людей.

📢 Протягом цього тижня 3 рази лунала сирена повітряної тривоги. Дякуючи Богу і Збройним силам України, на Івано-Франківщині все спокійно.

🤝 Продовжуємо підготовку до нового благодійного аукціону на підтримку наших прикарпатських бійців. Організатором аукціону є громадська організація "Бандерівський схрон". Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання засобів зв'язку, автономного живлення та дронів. Деталі участі дізнавайтесь за номером телефону 0974040993

🙏 Цього тижня в Меморіальному сквері ми вшанували Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни. У річницю війни спільно у молитві пом'янули полеглих Захисників і Захисників. Кожен українець буде знати і пам'ятати їх неоціненний вклад у нашу Перемогу!

▶️ Відбулася чергова нарада з головами районних військових адміністрацій та територіальних громад. Проаналізували важливі питання, зокрема, новий порядок бронювання військовозобов'язаних, виконання програми "Гвардії наступу" на Прикарпатті, а також підбили перші підсумки реалізації програми "Підтримай енергетичний фронт". Детальніше розповідаю з відео https://bit.ly/3Y4gE2H

🧑‍🏫 1000 ортопедичних рюкзаків наповнених канцелярією отримали прикарпатські школярі від міжнародної організації "Save the Children".

👊Передали чергову партію допомоги для наших бійців задля їх продуктивної роботи. Генератори, бойлери, комп'ютерна техніка з мережевим обладнанням, різноманітні будівельні матеріали тощо. Ці та інші потрібні речі на суму понад 2️⃣ млн грн відправились військовим.

🔹️На Прикарпатті урочисто погасили марку, присвячену річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України. Символічна назва марки "ПТН ПНХ"!

8️⃣ генераторів отримали заклади охорони здоров'я Івано-Франківщині. Їх надали Орден Братів Менших Конвентуальних Святого Ісуса Христа в Україні Римо-католицької Церкви.

➡️ Цього тижня напередодні річниці повномасштабного вторгнення рф відбувся історичний візит Президента США Джо Байдена в Київ та зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським. Дякую американському народові за підтримку та солідарність з Україною.

✔️ Низку важливих питань розглянули під час двадцятої сесії обласної ради восьмого демократичного скликання. Зокрема, розглянули виконання обласного бюджету за 2022 рік, фінансування регіональних цільових програм. Детальніше тут https://bit.ly/3kvKxLs

✅ В Україні поновили програму «Рука допомоги». ☝️ Відтепер непрацюючі громадяни з числа малозабезпечених сімей можуть отримати кредити на початок чи розвиток власної справи. Запрошую охочих жителів Прикарпаття брати участь у цій програмі. Детальніше про неї за посиланням https://bit.ly/3IuwU7f

3️⃣3️⃣0️⃣0️⃣ одномісних ортопедичних парт ми закупили для забезпечення комфортного та безпечного навчального середовища для учнів початкової школи та педагогічних працівників. Крім того, було закуплено 130 біотуалетів, чотири сотні обігрівачів, три сотні кулерів для води. Все це відправляється в 16 громад області.

‼️ Завдяки Управлінню СБУ в Івано-Франківській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури арештовано майно дружини Медведчука на понад 5,6 млрд грн.

🚙 9 авто передали районні військові адміністрації на фронт.

👮 Поліція нашої області за цей тиждень опрацювала 3408 звернень, 48 з них щодо підозрілих осіб та об’єктів.

💙💛 Дякую Збройним силам України, нашим правоохоронцям, які тримають оборону країни, кожному медику, енергетику, волонтеру, всім, хто на своєму фронті наближає нашу Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора