ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рік Нашої Незламності

Дата: 24.02.2023 15:30
Кількість переглядів: 120

 

Фото без опису

 

Рік, як Україна сильна, непохитна, об’єднує навколо себе світову спільноту та чинить опір загарбнику. Ми, українці, продовжуємо боротися за нашу свободу та майбутнє.

 

 Сьогодні, 24 лютого, у день який триває рік, рік  болю, людських трагедій і героїчного протистояння в усіх храмах  району відбуваються молебні  за Переможний мир, свободу та незалежність України.

У річницю війни керівництво району  разом із верховинцями об’єдналися  у спільній молитві про Господній захист для наших Героїв, якнайшвидшу Перемогу і відродження для нашої країни.

Проведімо цей день у пості та молитві за наших військових Збройних Сил України, за Героїв, які загинули, за мирних мешканців, які постраждали і продовжують страждати від нашестя російської імперії зла. І нехай з Божою допомогою час війни скоротиться, а день Перемоги і миру – наблизиться. 

 

Схиляємо голову в пошані перед кожним Захисником і обіймаємо серцем. Молимося за полеглих Воїнів. Дякуємо, Україно, що сильна і незламна!

 

Віримо, що у 2023 році здобудемо Перемогу! Україна – країна вільних та сміливих людей! І жоден ворог не має права плюндрувати нашу землю й вбивати людей!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора