ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В обласній військовій адміністрації відзначили нагородами волонтерів та громадських активістів

Дата: 22.02.2023 11:14
Кількість переглядів: 66

  

Фото без опису

 

Під час щотижневої наради в обласній військовій адміністрації відзначили державними та обласними нагородами знаних прикарпатців.

Зокрема, завідувачеві центру нефрології і діалізу КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» Олегу Легуну вручили посвідчення почесного звання «Заслужений лікар України», яке медику присвоєно Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та порятунок життя людей.

Медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» відзначено учасника ліквідації аварії на ЧАЕС Ігоря Романіва за активну громадянську діяльність.

За волонтерську та благодійну діяльність голові волонтерського штабу «ВІЛЬНІ СЕРЦЯ ФРАНИКА» при ГО «Народна рада Прикарпаття» Іванні Залеській вручили медаль «Доблесть Прикарпаття». Такою ж медаллю нагороджений майор Дмитро Петрина, заступник командира військової частини А4604 з морально-психологічного забезпечення.

Світлана Онищук своєю чергою подякувала небайдужим краянам за активну життєву позицію і відзначила наших волонтерів.

«Дякую за ваш внесок у спільну боротьбу з ворогом. З першого дня війни ви докладаєте значних зусиль, щоб допомагати хлопцям на фронті. Переконана, що прикарпатські волонтери – найкращі», – сказала керівниця ОВА.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора