ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Набір в «Гвардію наступу» на Івано-Франківщині триває

Дата: 21.02.2023 15:59
Кількість переглядів: 99

Сьогодні під час наради з головами районних військових адміністрацій та територіальних громад обговорили виконання і реалізацію цієї кампанії на теренах Прикарпаття.

Нагадаю, що відбувається набір у вісім штурмових бригад. Всі ці формування посилять наш майбутній контрнаступ. Набирають виключно вмотивованих людей. На сьогодні у нашій області понад 460 добровольців подали свої заявки і готові долучитися до майбутнього контрнаступу та звільнення наших територій.

З 20 лютого подавати заявки у 8 бригад Гвардії наступу” можна ще в у трьох ЦНАПАх області - в Галичі, Рогатині і Долині. Загалом 10 ЦНАПІВ області приймають заяви добровольців.

Наразі бажання проходити службу у штурмовій бригаді “Лють” виявили 378 прикарпатців, до бригад Національної гвардії України вже відібрано 42 людини, до бригади “Сталевий кордон” Державної прикордонної служби подали заяви майже 40 людей. Решта претендентів проходять перевірку та медичне обстеження.

Рекрутингова кампанія триває. З кожним добровольцем, який виявить бажання вступити до бригад, буде проведена співбесіда, військово-лікарська комісія, перевірка фізичних та ментальних здібностей. Після всіх етапів відбору кандидатів чекає практичне навчання. Кожному бійцю буде запропоновано конкретні й гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських Захисників.

Сьогодні найважливіше - деокупація наших територій і Перемога. А для цього потрібно сформувати добровольчі бригади та батальйони, підсилити наших Захисників, які від першого дня війни воюють за державу. Впевнено рухаємося до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора