ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вас пам’ятати будемо завжди. Із вами будемо боротись за країну

Дата: 20.02.2023 17:50
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Вас пам’ятати будемо завжди

Із вами будемо боротись за

країну

За ту країну, де нема брехні

За нашу й вашу мирну Україну…

Цьогоріч, під час повномасштабної війни, низка подій проходить під гаслом "Небесна Сотня - перші герої російсько-української війни".

Сьогодні, 20 лютого біля Стели Героїв Небесної Сотні відбулося

Віче-пам’яті «Не серед нас, та разом з нами. В серцях, у пам"яті, в думках» - під час якого вшанували усіх, хто віддав своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейське майбутнє нашої держави.

У заході взяли участь представники влади, духовенство, керівники установ та організацій, учнівська молодь.

Священнослужителі відслужили поминальну панахиду за загиблими героями, спільно з присутніми помолилися за мир і спокій в Україні.

На привеликий жаль, цими лютневимими днями ,під час зіткнень із силовиками на Майдані тоді загинуло більше сотні патріотів. Люди згуртувалися, аби мирним шляхом домагатися своїх законних вимог щодо євроінтеграції, забезпечення справедливості у своїй державі. Ніхто не сподівався, що у студентів, пенсіонерів, вчителів, лікарів, підприємців, які ніколи не тримали у руках зброї, буде відкрито вогонь на ураження...

Бій за наш вибір і наше мирне майбутнє триває. Незламні українці борються з окупантом, відстоюючи неподільність, свободу, цивілізованість, демократію та європейський вибір. Герої Небесної Сотні мають своїх послідовників — герої Донецького аеропорту, герої Маріуполя, герої Азовсталі, герої Бахмута...

Сьогоднішній день — жалобний, але він не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати свою державність і справедливість. Про це йшла мова під час онлайн-заходів, що пройшли у закладах культури й освіти міста.

Вічна пам'ять Героям небесного легіону, які полягли за вільний вибір народу, за суверенну незалежну Україну!

Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора