ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко: Прикарпатський клінічний онкологічний центр отримав автомобіль швидкої допомоги Mersedes Sprinter

Дата: 20.02.2023 10:16
Кількість переглядів: 66

Фото без описуЦе дасть змогу розширити та покращити якість надання медичних послуг. Вручення транспортного засобу відбулося сьогодні, 17 лютого, за участю заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко, директора департаменту охорони здоров’я ОДА Ігоря Дмитренка, в.о.  генерального директора Прикарпатського клінічного онкологічного центру Святослава Цибрана, представників благодійного  фонду «Інвікто» та медиків.  

Вітаючи усіх присутніх, Людмила Сірко подякувала високопрофесійним, компетентним та відповідальним медичним фахівцям Прикарпатського клінічного онкологічного центру за їх щоденну роботу. 

«Сьогодні не лише українці, але й увесь світ розуміє, що лікар – це одна з найдостойніших та наголовніших професій, яка повинна бути гідно оплачена. Дякую усім медикам за їх працю. Велика подяка нашим благодійним партнерам за те, що вони допомагають медицині Прикарпаття.  Закуплений автомобіль допомагатиме надавати оперативну медичну допомогу та рятувати життя людей», - наголосила посадовиця.  

Варто зазначити, що «швидка» після повного  технічного огляду є у відмінному стані. Цей автомобіль значно покращить надання якісної та своєчасної медичної допомоги, слугуватиме у транспортуванні важкохворих пацієнтів між лікувальними закладами області.    

У цей заклад сьогодні також передали засоби медичного призначення, коляски для транспортування пацієнтів, памперси, необхдні засоби догляду та інше.  

Людмила Сірко зауважила, що отримати цю допомогу вдалося завдяки благодійному фонду «Інвікто». За  ефективної співпраці  обласної військової адміністрації з  благодійними організаціями створюються всі умови, щоби підтримувати заклади охорони здоров’я  у складний час війни.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора