ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РДА Василь Бровчук зустрівся з учасниками бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 15:23
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Фото без опису

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав.

З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у районній державній адміністрації відбулася зустріч керівників району з воїнами – інтернаціоналістами, яку було проведено у форматі діалогу.

У даній зустрічі взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, голова районної ради Юрій Філипчук, голова Верховинської селищної ради Василь Мицканюк, перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук, представники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб і ветерани-інтернаціоналісти.

Василь Петрович, звертаючись до учасників заходу, висловив щирі слова подяки воїнам, яким судилося пройти важкі випробування в бойових діях в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. Очільник району з особливою увагою відзначив воїнів, які стали на захист держави у 2022 році. Побажав міцного здоров'я, миру, злагоди в сім'ях, благополуччя та миру в державі. Також керівник адміністрації подякував всім ветеранам, які активно долучаються до волонтерства і допомагають Збройним Силам України, розуміючи, що тільки всебічною, спільною допомогою та підтримкою наближаємо нашу перемогу. І зазначив, що всі ветерани війни – це приклад для наслідувань прийдешніх поколінь, це справжні патріоти та незламні духом українці.

У ході засідання активно проводився діалог між представниками структурних підрозділів райдержадміністрації та воїнами-інтернаціоналістами під час якого обговорили ряд проблемних питань, які потребують першочергового вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора