ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Верховинщина інтенсивно долучається до національної кампанії рекрутингу «Гвардія наступу»: час повертати своє

Дата: 10.02.2023 10:35
Кількість переглядів: 88

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили для захисту нашої країни. Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високо вмотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу.

Сьогодні, 9 лютого, голова районної державної  адміністрації Василь  Бровчук відвідав ЦНАП Верховинської територіальної громади і  перевірив  організацію процесу з облаштування робочих місць для фахівців цих служб та інше забезпечення.

 

 

Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги, гарантії, як і у ЗСУ. Крім того, захисники отримають низку пільг, зокрема:

Можливість отримати вищу освіту під час служби безкоштовно або пільгово;

Щорічна відпустка, тривалість якої зростає зі збільшенням вислуги років;

Окрім загального страхового стажу, служба зараховується до стажу державної служби;

Право на пенсію після 25 років календарної служби, зокрема і за змішаним із цивільним стажем.

Всі охочі можуть отримати фахову консультацію та подати заявку на вступ до штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби щодня у ЦНАПах району.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора